Wartość zakupów: 0.00 zł
(0) Logowanie

nowości

promocje

szukaj w opisach i tytułach

zaawansowane wyszukiwanie
Produkty:

    Opinie o kosmetykach

    Strona głównaO firmieOpinie o kosmetykach

    wielkość tekstu:A | A | A

    Opinie internautów o kosmetykach Madeleine Ritchie:

     

    1. feel (Gość), 19 sierpnia 2014, 17:03

      ocena: 5 {rewelacja!} 1 2 3 4 5

      Czy kupił(a)bym ponownie?: Tak

      Recenzja:

      bardzo dobry produkt!! godny polecenia!

    2. paxy (Gość), 21 sierpnia 2014, 10:00

      ocena: 5 {rewelacja!} 1 2 3 4 5

      Czy kupił(a)bym ponownie?: Tak

      Recenzja:

      polecam, bardzo dobry !!!!!! marka i firma, jakość na 5!


    1. edyta (Gość), 31 lipca 2014, 14:40

      ocena: 5 {rewelacja!} 1 2 3 4 5

      Czy kupił(a)bym ponownie?: Tak

      Recenzja:

      super krem!!, polecam!!, super się wchłania i nawilża skórę, córka ma problemy z trądzikiem, bardzo pomaga, naprawdę super, warto go kupić, cały czas go stosujemy, rewelacja

    2. aga (Gość), 1 sierpnia 2014, 20:53

      ocena: 5 {rewelacja!} 1 2 3 4 5

      Czy kupił(a)bym ponownie?: Tak

      Recenzja:

      bardzo dobry krem, polecam ten krem wszystkim, którzy maja problemy skórne, bardzo dobrze nawilża skórę, aga

    3. gość (Gość), 20 sierpnia 2014, 8:31

      ocena: 5 {rewelacja!} 1 2 3 4 5

      Czy kupił(a)bym ponownie?: Tak

      Recenzja:

      jest super, bardzo dobry, polecam na 100% !!!

    4. monia (Gość), 28 sierpnia 2014, 20:09

      ocena: 5 {rewelacja!} 1 2 3 4 5

      Czy kupił(a)bym ponownie?: Tak

      Recenzja:

      krem jest rewelacyjny. używałam innych, ale tylko ten polecam na 100%. ten krem naprawdę działa na wszelkie problemy ze skórą.


    1. kasia79 (Gość), 6 sierpnia 2014, 12:20

      ocena: 5 {rewelacja!} 1 2 3 4 5

      Czy kupił(a)bym ponownie?: Tak

      Recenzja:

      bardzo dobry krem ! polecam !!

    2. lusia (Gość), 7 sierpnia 2014, 18:31

      ocena: 5 {rewelacja!} 1 2 3 4 5

      Czy kupił(a)bym ponownie?: Tak

      Recenzja:

      krem świetnie się wchłania, rewelacyjny pod makijaż, po dłuższym stosowaniu cera jest gładsza, godny polecenia

    3. lusi (Gość), 2 września 2014, 19:28

      ocena: 5 {rewelacja!} 1 2 3 4 5

      Czy kupił(a)bym ponownie?: Tak

      Recenzja:

      krem bardzo dobry, polecam ten krem, daję 5 !


    1. gosia (Gość), 19 sierpnia 2014, 17:09

      ocena: 5 {rewelacja!} 1 2 3 4 5

      Czy kupił(a)bym ponownie?: Tak

      Recenzja:

      bardzo dobry krem, bardzo dobrze nawilża i chroni skórę, warto!

    2. lolo (Gość), 21 sierpnia 2014, 9:56

      ocena: 5 {rewelacja!} 1 2 3 4 5

      Czy kupił(a)bym ponownie?: Tak

      Recenzja:

      bardzo dobry i skuteczny :)

     

    Strona główna Drukuj dokument

    Newsletter

    Jeśli chcesz otrzymywać informacje
    o nowych produktach i promocjach, zapisz się na nasz newsletter.

    Kontakt

    Kosmetyki Manuka
    ul. Słowackiego 23A
    42-440 Ogrodzieniec
    e-mail: biuro@kosmetyki-manuka.pl
    tel.: 602 301 145

    Płatności

    Kosmetyki Manuka. Wyłączny importer i dystrybutor wysokiej jakości kremów marki "Madeleine Ritchie" na rynek Polski. Głównym składnikiem kosmetyków "Madeleine Ritchie" jest aktywny miód Manuka, który posiada niesamowite właściwości zdrowotne.

    Ciekawostki

    Aktywny miód Manuka zawarty w kremach jest źródłem witamin, składników odżywczych i minerałów. Kremy te, dzięki zawartości wosku ... więcej