Wartość zakupów: 0.00 zł
(0) Logowanie

nowości

promocje

szukaj w opisach i tytułach

zaawansowane wyszukiwanie
Produkty:

    Opinie o kosmetykach

    Strona głównaO firmieOpinie o kosmetykach

    wielkość tekstu:A | A | A

    Opinie internautów o kosmetykach Madeleine Ritchie:

     

    1. feel (Gość), 19 sierpnia 2014, 17:03

      ocena: 5 {rewelacja!} 1 2 3 4 5

      Czy kupił(a)bym ponownie?: Tak

      Recenzja:

      bardzo dobry produkt!! godny polecenia!

    2. paxy (Gość), 21 sierpnia 2014, 10:00

      ocena: 5 {rewelacja!} 1 2 3 4 5

      Czy kupił(a)bym ponownie?: Tak

      Recenzja:

      polecam, bardzo dobry !!!!!! marka i firma, jakość na 5!


    1. edyta (Gość), 31 lipca 2014, 14:40

      ocena: 5 {rewelacja!} 1 2 3 4 5

      Czy kupił(a)bym ponownie?: Tak

      Recenzja:

      super krem!!, polecam!!, super się wchłania i nawilża skórę, córka ma problemy z trądzikiem, bardzo pomaga, naprawdę super, warto go kupić, cały czas go stosujemy, rewelacja

    2. aga (Gość), 1 sierpnia 2014, 20:53

      ocena: 5 {rewelacja!} 1 2 3 4 5

      Czy kupił(a)bym ponownie?: Tak

      Recenzja:

      bardzo dobry krem, polecam ten krem wszystkim, którzy maja problemy skórne, bardzo dobrze nawilża skórę, aga

    3. gość (Gość), 20 sierpnia 2014, 8:31

      ocena: 5 {rewelacja!} 1 2 3 4 5

      Czy kupił(a)bym ponownie?: Tak

      Recenzja:

      jest super, bardzo dobry, polecam na 100% !!!

    4. monia (Gość), 28 sierpnia 2014, 20:09

      ocena: 5 {rewelacja!} 1 2 3 4 5

      Czy kupił(a)bym ponownie?: Tak

      Recenzja:

      krem jest rewelacyjny. używałam innych, ale tylko ten polecam na 100%. ten krem naprawdę działa na wszelkie problemy ze skórą.


    1. kasia79 (Gość), 6 sierpnia 2014, 12:20

      ocena: 5 {rewelacja!} 1 2 3 4 5

      Czy kupił(a)bym ponownie?: Tak

      Recenzja:

      bardzo dobry krem ! polecam !!

    2. lusia (Gość), 7 sierpnia 2014, 18:31

      ocena: 5 {rewelacja!} 1 2 3 4 5

      Czy kupił(a)bym ponownie?: Tak

      Recenzja:

      krem świetnie się wchłania, rewelacyjny pod makijaż, po dłuższym stosowaniu cera jest gładsza, godny polecenia

    3. lusi (Gość), 2 września 2014, 19:28

      ocena: 5 {rewelacja!} 1 2 3 4 5

      Czy kupił(a)bym ponownie?: Tak

      Recenzja:

      krem bardzo dobry, polecam ten krem, daję 5 !


    1. gosia (Gość), 19 sierpnia 2014, 17:09

      ocena: 5 {rewelacja!} 1 2 3 4 5

      Czy kupił(a)bym ponownie?: Tak

      Recenzja:

      bardzo dobry krem, bardzo dobrze nawilża i chroni skórę, warto!

    2. lolo (Gość), 21 sierpnia 2014, 9:56

      ocena: 5 {rewelacja!} 1 2 3 4 5

      Czy kupił(a)bym ponownie?: Tak

      Recenzja:

      bardzo dobry i skuteczny :)

     

    Strona główna Drukuj dokument

    Newsletter

    Jeśli chcesz otrzymywać informacje
    o nowych produktach i promocjach, zapisz się na nasz newsletter.

    Kontakt

    Kosmetyki Manuka
    ul. Słowackiego 23A
    42-440 Ogrodzieniec
    e-mail: biuro@kosmetyki-manuka.pl
    tel.: 602 301 145

    Płatności

    Kosmetyki Manuka. Wyłączny importer i dystrybutor wysokiej jakości kremów marki "Madeleine Ritchie" na rynek Polski. Głównym składnikiem kosmetyków "Madeleine Ritchie" jest aktywny miód Manuka, który posiada niesamowite właściwości zdrowotne.

    Ciekawostki

    Międzynarodowy rozwój marki Madeleine Ritchie kontynuowany jest na całym świecie poprzez dostęp do produktów w najbardziej prestiżowych ... więcej